OVER RENEE

 

De mens als succesfactor

Renee van Beckhoven is enorm betrokken, open en in staat op een positieve manier mensen mee te nemen in de gewenste richting. Haar grootste talent is kunnen luisteren. Dat klinkt eenvoudig, maar dat is het niet. Echt luisteren vergt een complete focus op de ander. Pas dan wordt duidelijk wat er bij iemand persoonlijk of in een team speelt. Renee kan heel snel ontdekken wat er aan de hand is, en samen met de persoon/personen of het team de juiste stappen zetten om tot het gewenste resultaat te komen. Haar terugkoppeling is to the point, soms wat confronterend, maar altijd opbouwend.

 

Op basis van gedegen opleidingen, veel zelfreflectie en opgedane kennis en ervaring heeft Renee een succesvolle coaching methode ontwikkeld gericht op het verbeteren van de persoonlijke effectiviteit. Zij gelooft er in mensen te helpen groeien zodat ze over hun eigen obstakels heen kunnen kijken en daarmee veel meer grip krijgen op zichzelf en hun omgeving.

 

Door haar uitstraling is Renee iemand waarin mensen als vanzelf vertrouwen stellen. Integriteit staat bij haar hoog in het vaandel en uiteraard zal niets van wat in vertrouwen wordt verteld elders terecht komen.

© Renee van Beckhoven - Alle rechten voorbehouden